Att namnge sin blogg

Om man har tänkt sig att starta en blogg som ska bli poppis så är självklart namnet väldigt viktigt. Det är väldigt svårt att komma på ett riktigt bra namn eftersom de är många namn som redan är upptagna. Jag hade jättesvårt att komma på ett namn. Jag ville inte ha ett tråkigt eller vanligt namn till min blogg. Det fick heller inte låta töntigt. Jag ville ha något som lät lite glamouröst och samtidigt något som man kommer ihåg.

Det sistnämda kanske jag inte lyckades så bra med, men efter några gånger tror jag att det fastnar. Namnet Gonzesse är lite udda också. Det är ingen (som jag vet) som heter något liknande. Det är hur tråkigt som helst om man försöker göra något som någon annan redan gör. Man ska ge sin blogg ett namn som man själv tycker låter bra och som man trivs med.


Kommentarer
Postat av: Emma

Det här med namn på bloggen är riktigt svårt. Jag vill ha något personligt, och lite udda.. så då blev det börjes barnbarn =P Min farfar dog när jag var liten, men han har ändå på nått sätt betytt väldigt mycket för mig.

2008-09-12 @ 12:50:56
URL: http://borjesbarnbarn.blogg.se/
Postat av: Emma

Sv: Att man gillar sitt eget är det viktigaste =)

2008-09-12 @ 14:43:00
URL: http://borjesbarnbarn.blogg.se/
Postat av: åsa valdis

Sv: Haha , jo dom kan komma med oväntade kommentarer ibland :)

2008-09-12 @ 15:16:36
URL: http://asavaldis.blogg.se/
Postat av: Tina

Japp precis så tänkte jag oxå när jag startade min blogg. Det är nog inte många som vet vad "Beleza" betyder men det är ingen annan blogg som heter något liknande vad jag vet. :0)

2008-09-13 @ 22:40:47
URL: http://beleza.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0