Det funkar!

Nu var det ett tag sedan jag skrev, min dator har nämligen haft lite svårt att ansluta till internet här. Det funkar nu i alla fall.
Vad har jag gjort och hur är det med mig? Jo, au pair skolan var sammanfattningsvis rätt bra. Det var kul att träffa alla andra au pairer.

På torsdagen var vi till NEW YORK!!! Det var verkligen hur coolt som helst! Man visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag kom in i new york city. Det var något som alla måste uppleva. Jag ska lägga ut lite bilder i sinom tid.

Jag kom till familjen i fredags. Jättefint hus och så har de pool också. Jag tog en liten simtur i den idag. Det är faktiskt rätt varmt här, ca 20 grader så man behöver inte ens ha en tröja.

De är jättetrevliga hittills så jag hoppas att allt ska gå bra!

take care/ Alexandra


Heelt sjukt!

Jag kan inte fatta att jag ar i USA!! Det kanns helt overkligt. Det kommer nog ta ett tag innan det sjunker in.

Resan gick bra i alla fall, valdigt lang! Jag reste med Amanda och Robin, ocksa au pairer. Jattetrevliga och mysiga.

Just nu ar jag pa au pair skolan, det ar helt okej. Valdigt onodiga lektioner bara, man vet redan allt. Det blir lite segt nar man har har lektioner hela dagarna. Jag vill bara komma till min vardfamilj och komma till ratta!

Pa torsdag ar det den efterlangtade New York turen!! Langtar.

Ha det bast sa lange.


New York here I come!

Jag kan inte sova! Jag har faktiskt inte känt mig speciellt nervös på hela dagen, men nu när jag verkligen behöver sova blir jag jättenervös. Vi ska åka klockan sex imorgon så jag kommer vara lagom trött. Haha!

Tusen tankar snurrar runt i huvudet och allt känns bara så overkligt. Jag trodde att jag hade fattat att jag ska vara borta i ett år. Världens konstigaste känsla. Jag kan inte fatta att jag är i New York imorgon vid den här tiden. Helt sick!

Nu på kvällen har vi haft avskedsmiddag för  mig med familjen. Inget snyftande, vilket jag tycker var skönt. Det kommer nog imorgon skulle jag tro. Efter maten kollade vi på gamla diabilder. Det är alltid lika mysigt och kul. Perfekt sistakväll!










Hej då Sverige!

Ja, vad ska man säga. Jag kommer sakna alla hur mycket som helst. I fredags hade vi sista partyt tillsammans. Som vanligt var det kul, men sorgligt på samma gång. Det blir så känslosamt när man vet att det är sista gången på ett helt år som man ses.










Det är över nu

Nu har mitt problem med polisregisterutdraget nästan lösts. De har fått min betalning och

den är ivägskickad. Nu håller jag bara tummarna för att den ska vara framme imorgon.  Jag håller tummarna och hoppas, hoppas, hoppas! Det känns jättejobbigt att inte veta om jag ska åka på måndag eller inte. Jag vet inte om jag ska börja packa och förbereda mig.

Uppvisningsdagarna är över! Så himla skönt. Jag var helt slut när jag kom hem idag så jag somnade i soffan, haha.

Jag träffade Ida och Jenny på stan igår. Vi käkade sub. Sedan gick vi runt och kikade på stan och snackade en massa skit. Det är alltid lika kul att träffa er. Jag kommer sakna er massor.

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Jag har tränat varje kväll den här veckan så nu kan jag vara en soffpotatis.


När det går segt

Ibland kan vissa saker gå så segt så man blir galen. Uppvisningen som håller på i fyra timmar går väldigt segt, sista dagen imorgon som tur är. Registerutdraget går också väldigt segt. Imorgon hoppas jag verkligen att de har fått in min betalning så att det kan skicka det där utdraget någon gång! För jag ska åka på måndag, jag orkar inte ställa in mig på ett nytt datum. Det har varit tillräckligt mycket runt omkring på sista tiden.

Nu är jag sjukt trött och ska gå och lägga mig.

God natt alla!

Världens stressigaste dag!

Dagen började med att åka till ABB-hallen för att visa judo i fyra timmar. Precis när jag äntligen har slutat ringer de från Culture Care och säger att de inte har fått in mitt polisregisterutdrag! Så jag ringde till polisen och kollade, de hade inte  fått in min ansökan ens. Eller så hade de slängt den för jag hade glömt att betala. Shit!

Så nu har jag varit till banken och betalat och skickat in ansökan via mail. Jag hoppas det fungerar nu, annars blir min resa uppskjuten en vecka och det vill jag verkligen inte! Nu har jag ställt in mig på att åka på måndag.

Jag kommer att bli jättearg om de säger att det inte kan skicka utdraget till culturalcare så att de har det på fredag.

Aaaa!


"Alla som inte dansar" VAR bättre

Maskinens andra låt. Vet inte vad jag ska tycka... inte så bra i alla fall. Vad tycker ni?


Lång to do-lista

Jag börjar känna mig lite smått stressad. Jag har hur mycket som helst att göra det här veckan, förstår inte hur jag ska hinna med allt. Jag ska vara med och göra reklam för judoklubben fyra timmar från måndag till torsdag, det är lite segt. Man säger samma ska hela tiden, men jag får betalt i alla fall. Jag ska jobba på mitt vanliga jobb också, sen ska jag hinna med allt runt omkring, köpa saker inför resan, träffa kompisar, avskedsfest och PACKA!

Packa kommer att vara riktigt svårt. Jag får se hur många gånger jag kommer att göra om det. Haha!



Min blogg blir en månad!

Nu har jag bloggat i en månad. Jag trivs med att blogga, man får ventilera sina tankar lite. Att skriva om allt man gör, tänker och tycker är rätt kul! Nu har jag haft min test-månad och kommer absolut att fortsätta HELA året i USA. Mitt bloggande börjar alltså på allvar om en vecka!

På ett sätt kan jag tycka att det är lite ego att blogga. Jag får den känslan. Speciellt när man har en blogg som handlar enbart om sig själv. Man lägger ut bilder på sig själv och sin vardag, man skriver om vad man själv tycker om och vad man gör och tänker. Jag tycker att man ska vara ego ibland, det kan nog vara nyttigt. Att tycka om sig själv och vilja visa andra vem man är, är rätt kul. Man ska tycka om sig själv!

Självklart ska det inte gå för långt så att man glömmer bort att det finns människor runt omkring en. Det är nog ingen risk hoppas jag. 
 
Ny vecka imorgon = nya tag plus slutspurt här hemma i Sverige!

Puss

Sött från H&M

The dark knight var bättre än förväntat, helt klart värd att se. Som alltid när man kommer ut från värmen i bio-salongen så blir det alltid kallt. Igår kändes det verkligen att hösten är här.

Höst = shopping såklart. Kolla in nyheterna från H&M här. Mössan är en favorit i repris!



Nya tider

Nu är det bara nio dagar kvar tills jag åker. Förändring är både positivt och negativt. Jag kommer självklart sakna alla HUR mycket som helst, men samtidigt känns det som det här är något som jag behöver göra. Jag vill se en annan del av världen och uppleva nya saker. Jag är inte en sådan person som trivs på ett och samma ställe hela livet. För er som funderar på att åka som au pair, gå in och läs mera här.

Idag har det varit en ganska seg dag, jag har varit så trött. I kväll ska jag på bio och sedan ska jag träffa Ida och co. Jag känner att jag verkligen måste ta vara på tiden här hemma nu, och ha så roligt som möjligt!


Spöken

Jag, Ida, Sara och Moa hade bestämt oss för att åka till Ängsö igår. Det ligger en liten bit

utanför Västerås och sägs vara hemsökt av alla möjliga spöken. En del av mig tror att det måste finnas något övernaturligt, samtidigt tycker jag att det måste finnas någon förklaring.

Kvällen började med pizza och skräckfilm hemma hos Tom. Vi såg the Grudge och sedan skrämde vi upp oss med massa historier. Vi stannade vid en annan kyrkogård på vägen hem, men då var det inte läskigt alls. Vi åkte in till stan en sväng och sedan tillbaka hem. Jag var inte så trött när jag kom hem så jag la i sängen och kollade på SATC. Det är alltid lika mysigt!

Att namnge sin blogg

Om man har tänkt sig att starta en blogg som ska bli poppis så är självklart namnet väldigt viktigt. Det är väldigt svårt att komma på ett riktigt bra namn eftersom de är många namn som redan är upptagna. Jag hade jättesvårt att komma på ett namn. Jag ville inte ha ett tråkigt eller vanligt namn till min blogg. Det fick heller inte låta töntigt. Jag ville ha något som lät lite glamouröst och samtidigt något som man kommer ihåg.

Det sistnämda kanske jag inte lyckades så bra med, men efter några gånger tror jag att det fastnar. Namnet Gonzesse är lite udda också. Det är ingen (som jag vet) som heter något liknande. Det är hur tråkigt som helst om man försöker göra något som någon annan redan gör. Man ska ge sin blogg ett namn som man själv tycker låter bra och som man trivs med.


11 september

Dagens datum kommer antagligen alltid vara förknippat med hemska händelser. Att jorden skulle gå under just idag är helt klart påhittat. Ibland vet medierna inte vad de ska hitta på för att de ska få läsare. Att jorden skulle slukas upp i ett svart hål låter helt absurt och bara löjligt.

Just datumet 11:e september låter mycket värre än fredagen den trettonde efter det som har hänt. Jag vet inte varför, men jag har tänkt lite extra på det. Den elfte september är den nya fredagen den trettonde!

På stan!

Jag och Rebecka cyklade ner till stan en sväng. Jag växlade pengar och sedan gick vi runt och kikade i affärer. Det blev faktiskt ingen shopping för mig. Jag känner att jag har gjort av med så otroligt mycket pengar på sista tiden, och mer blir det i USA. Men syrran hittade världens sötaste lilla mössa på H&M. Blomman på sidan gör hela mössan!

Mössa-H&M

Följ med till USA

Följ mitt år som au pair i USA genom trycka på länken i menyn---->
Följ bloggen med bloggkoll!

Facebook

Okej, jag erkänner. Jag är en av de få som inte har facebook. Däremot var jag en av de första som skaffade det faktiskt, men jag avslutade mitt konto. Anledningen till att jag aslutade mitt konto är nästan mer pinsam. Ni kommer väl ihåg när de skrevs i tidningarna om facebook? Att det inte var seriösa, och att ett medlemsskap kunde påverka både det ena och det andra. Jag blev orolig och gick ur.

Nu när jag ska åka som au pair så känns det nästan som ett måste att ha facebook. Så imorgon ska jag skapa mig ett nytt konto. Jag är inte orolig den här gången! Haha!

Jag blev inte riktigt klar med mitt stökiga rum idag, det får jag ta i helgen. Jag har i alla fall städat så att det ser ganska bra ut. Duktiga jag!

Laptop väska

Jag har en helt vanlig laptop- väska. Den är svart och är lite tråkig. Hur mycket roligare skulle det inte vara om man hade en riktigt snygg väska till sin kära laptop? Man skulle känna sig mycket flashigare om man hade en snygg väska när man ska till plugget eller jobbet.

Någon av dessa skulle inte sitta fel!

Den röda väskan och den bruna portföljen är från knomobags och laptop fodralen i olika färger är från Accessora.

Min favorit är nog den röda väskan.

Klappat och klart

Nu är allt klart inför min långa resa. Alla papper är ifyllda och alla samtal är gjorda. Nu är det bara att ta vara på tiden här Juicy Couture Ombre Velour Hoodie & Track Pants, Parfait Amourhemma, ha roligt och ladda upp. Jag börjar bli riktigt nervös och spänd på vad som komma skall. Man vet aldrig vad som kan hända så långt hemifrån. Jag tror att jag är lite nervös på grund av att jag har hört så mycket skit om Cultural Care. Jag har självklart hört en massa bra också, men kritisk som jag är så är det lättare att tro på det dåliga man hör.

Snart ska jag börja med storstädningen av mitt rum. Det känns inte lockande kan jag säga. Jag har laddat upp framför datorn. Nu när hösten börjar komma känner jag ett riktigt sug efter mys-kläder. Vad är då inte bättre än ett Juicy-set?
Jag är sugen på den här färgen. Gå till Juicy Couture och kika!

What a mess!

Mitt rum är ett kaos! Det blir verkligen till att städa imorgon. Jag förstår inte hur det ha kunna bli så här stökigt. Det är kläder, skor och väskor i en enda röra. Det värsta är att det tar sådan tid och det är så tråkigt. Jag brukar sätta på antingen Elvis eller Michael Jackson- låtar på hög volym och köra hårt. Det blir så mycket roligare om man lyssnar på musik.

Jag köpte stövlarna jag hade sett och är supernöjd. Ni får se dem senare. Jag fick mitt visum idag också. Jag blev väldigt förvånad över hur fort det gick, det tog bara en dag.

Nu har jag nyss tränat och ätit, så nu ska jag sätta mig framför tv:n ett tag och slappa. Sedan ska jag lägga mig och läsa min bok som bara blir bättre och bättre, Ego-Girl.

Puss så länge/ Alle

DKNY

Nu har jag jobbat klart för idag. Jag somnade tidigt igår kväll och kände mDKNYig riktigt utvilad imorse. Nu ska jag snart åka
och hämta ut ett rek, sedan ska jag nog ner på stan och köpa stövlarna som jag såg igår. Ikväll blir det träning. Det är så otroligt skönt att äntligen känna att man hinner träna nästan varje kväll.

Jag måste bara tipsa om DKNY's nya parfym. Jag tycker att alla tidigare parfymer luktar jättegott och den här gjorde mig inte besviken. Underbara DKNY-delicious Night är värd att testa.

Boots?

Nu har jag just kommit hem från träningen och har hunnit käka. Goda pannkakor finns det nästan inget som slår. Jag provade en ny grej till pannkakorna, nämligen keso. Det var faktiskt inte alls så farligt som det kanske låter. Det smakade faktiskt inte så mycket. Även fast det är kul att prova nya saker så föredrar jag antingen hallonsylt eller sirap på pannkakorna. Vad har du helst på dina?

När jag var i Stockholm idag så gick jag runt och kikade på stövlar. Det finns så mycket att välja på, men jag föll för ett par från Din Sko. Jag tror jag ska köpa dem.

Nej, nu ska jag snart sätta mig och titta på SATC. Det är så mysigt när man kommer hem från träningen lite lagom slut, käkar, drar på sig mys-kläderna för att sedan sätta sig och slappa i soffan med SATC.

Tillbaka

Det blev ett sent första inlägg idag. Jag har varit i Stockholm på amerikanska ambassada en idag. Jag var tvungen att gå upp kvart i sex imorse, och jag lovar att det känns väldigt tungt när man inte har gjort det på ett halvår. Det var inte alls svårt att hitta till ambassaden som tur var. Väl inne på ambassaden  tog allt ungefär en timme, så det gick ganska snabbt.

Efteråt gick jag och shoppade lite. Jag köpte en svart kofta från Zara. Man måste passa på och gå i affärerna som inte finns här i Västerås. Även fast Västerås inte är en jätteliten stad så tycker jag att shoppingutbudet är rätt dåligt. Det är verkligen tur att vi bor nära Stockholm, en timme bort med tåg.

Ikväll ska jag träna sedan ska jag gå och lägga mig tidigt tror jag. Jag kommer vara väldigt trött efter träningen. Jag sov nog bara fem eller sex timmar inatt. Jag var inte trött och så låg jag och läste Ego-Girl. Den är jättebra hittills, man kan inte lägga ifrån sig den. 

Små saker som gör en så glad

Jag verkligen älskar det där små sakerna som gör att man känner sig extra glad och härligt lycklig.  Vem gör inte det? Det behöver egentligen inte vara något speciellt alls. Det kan vara en enkel koplimang om hur man ser ut eller något man har gjort. Alla behöver bli bekräftade på ett positivt sätt ibland och det känns så bra när det händer.

Små roliga saker som ger tillvaron lite extra krydda kan vara allt från att vinna en tjuga på en trisslott till att få höra att någon älskar dig. Att blogga och få kommentarer är också en lags bekräftelse. Jag har alltid tyckt att det har varit lite genant att visa vad JAG har skrivit.  När man får positiv respons blir man helt enkelt glad. När man får höra att något man har lagt ner tid på är bra så kan man inte låta bli att le för själv. Det måste man tillåta sig själv också. Man ska tycka att man är bra och kunna säga det till sig själv. Varför inte börja morgonen med att se sig själv i spegeln och säga " Hey baby, fan vad jag är bra" ?

Jag älskar dialekter

Det har varit en helg med   mycket blandade känslor   måste jag säga. Tacokvällen/utången med   brudarna blev hur trevlig   som helst.  Igår var vi på fest på Haga och det var också mycket trevligt. I slutet blev det tyvärr lite bråk så vi drog iväg. Vi åkte ner på stan och träffade lite folk från Norrköping. De var hur trevliga som helst, och hade mysigaste dialekten.

Jag jobbade i morse och jag känner mig helt slut. Med tanke på att jag kom hem ganska sent igår så är de inte så konstigt. Jag måste lägga mig tidigt ikväll så att jag orkar gå upp imorgon. Jag ska till amerikanska ambassaden imorgon klockan nio. Det kommer verkligen kännas jobbigt att gå upp vid sex.

Tävling

Jag tävlar om Shampo & hårinpackning från Lórèal hos Sannorna.
Produkternas värde: ca 350kr
Tävlingen avslutas när tävlingsinlägget har uppnått 450 kommentarer.
Klicka på bilden för att komma till tävlingen!











Avsked är jobbiga

Jag kan ganska lätt bli väldigt sentimental. Det är alltid jobbigt när någonting som har varit kul och bra tar slut. Man vill att tiden ska stanna och låta allt bara vara som det är för alltid.

Det var en jättemysig taco-kväll med flickorna igår. Singstar och en massa snack. Efter det drog vi till Pluto. Kvällen blev mycket lyckad och kan verkligen inte förstå hur jag kommer att klara mig utan er. Den sista tiden här hemma har varit så kul och jag kommer att sakna alla.

Lite extra sentimental är jag för att jag sa hej då till Stina idag. Det kändes jättekonstigt. Jag kommer att sakna dig bruden. You go girl!

Samtidigt som det är jättejobbigt att ta farväl av alla så är jag så spänd på vad som kommer att hända. Jag känner att det verkligen är dags att göra något. Jag skulle aldrig kunna vara kvar här i ett år till. Jag vill se något annat! Men det är nog så här det är när man ska släppa taget om det man är van vid.


Forever21

Jag kommer bli som galen när jag kommer in på den här affären i USA. Det finns HUR mycket som helst. Billigt är det också. Jag har hittat några favoriter, sufra in på Forever21 så hittar du dem också.
























Katy Perry

Jag måste bara utse sommarens pepp-låt. Katy Perry-I Kissed A Girl. Jag kommer alltid att minnas sommaren -08 när denna spelas.
.

Fredag

Jag älskar fredagar. Det har jag alltid gjort. Man har hela ledigheten framför sig och man kan böTaffeta Stripe Dressrja koppla av. Dagens planer då? Först ska jag jobba, sedan ska jag åka ner till stan för att ta visum-kort och gå till banken. Simma en stund ska jag oxå hinna med. Klockan sex bär det av till Stina. Sista gången jag träffar henne på vääldigt länge. Jag är inte en så som brukar börja gråta, men ikväll vet jag inte hur det blir med det.

Jag måste bara tipsa o den här klänningen från topshop också. Perfekt för en utekväll.

Gå till TopShop






Höstjacka

Gillar min jacka från H&M massor. Jag har seriöst blivit ett H&M-freak. Jag vet inte varför, men det billigt och roligt på något sätt. Man kan köpa massor och variera sig mer. Hur kul som helst ju!
Höstjacka

Visum-fix

Nu har jag suttit och fyllt i massa papper angående visum. De vill verkligen veta allt! Man ska tala om vilka länder man har varit i, vad ens syskon heter i mellan namn, vilken adress sin gymnasieskola ligger på plus hur mycket som helst.

Jag ska till ambassaden på måndag. Jag kommer vara nervös. Jag vet inte varför, jag är ju ingen terrorist eller så. Det känns bara nervöst med alla säkerhetskontroller och sådant. Det går nog bra får jag hoppas.

När jag ändå är i Stockholm blir det nog lite shopping. Det ser jag fram emot.

Vad skulle du inte göra för alla pengar i världen?

Kom nyss hem från stan. Först träffade jag Stina, sen kom även Sanna och vi gick till Café Gränden och tog en riktig lång-fika. Jag tog en kopp grönt te. Det var hur gott som helst. De hade fått in en ny smak så jag tänkte att jag lika gärna kunde testa. Jag kommer tyvärr inte ihåg vad det hette. Det måste kollas upp senare!

Det blev som sagt en väldigt lång fika paus. Jättemysig! Massa tjejsnack plus massa annat snack. Vi har alltid lika trevligt. Vad skulle man göra utan sina kompisar egentligen?

I bilen på väg hem från stan lyssnade jag på P3. Då kom en rätt rolig fråga upp. Vad skulle du inte göra för alla pengar i världen?  En fråga som tåls att tänka på.En hade sagt "Ha sex med Göran Persson". En annan "Äta upp en gammal gubbes slem". Vad skulle du inte göra för alla pengar i världen?



Shopaholic, jag?

Idag ska jag jobba några timmar. Efter det ska jag träffa Stina på stan. Jag kan fortfarande inte fatta att hon ska åka på söndag!

Nu när jag har tagit studenten och inte jobbar fulltid någonstans så fattar jag verkligen hur mycket tid man lägger ner på skolan. Det är helt sjukt! Det finns så mycket fritid. Man hinner träna fem dagar i veckan och göra en massa annat utan att känna sig det mista stressad.  Jag har gått på stan och shoppat oerhört mycket, och jag tröttnar inte. Börjar jag bli en shopaholic?

Även om de här veckorna har varit väldigt sköna så skulle jag nog ändå inte kunna ha det så här för jämnan. Jag är en person som vill ha fullspäckade dagar, men det är väldigt skönt med en paus från det också så man hinner skapa en massa energi.

En dagens

Jag vill ju inte vara sämre än alla andra så här kommer en dagens från mig.
Dagens1

Tröja-H&M
Chinos-Ginatricot
Skor-Keds
Väska-Zara

Läs!


Mötte Karola på stan en sväng idag. Jag köpte Carolina Gynnings bok Ego Girl. Jag har velat läsa den hur länge som helst, men det har inte blivit av. Det är så skönt att bara lägga sig i sängen och läsa en bok innan man somnar. Det gör att man varvar ner. Bra tips för er som har svårt att sova!

Det bränns

Shit! Det var först idag som jag verkligen förstod att jag komer att åka alldeles snart. Det var en slags aha-upplevelse. Det pirrar i hela mig när jag tänker på det. Jag kommer vara i USA i ett helt år! Bara lämna allt som man är trygg och van vid och dra iväg. Jag känner mig stolt över mig själv att jag till slut har bestämde mig för att åka. Det är mindre än tre veckor kvar nu. Samtidigt som är jätteglad och spänd på att åka så får jag en känsla som jag inte riktigt kan beskriva. Vemod skulle jag nog kalla den, plus en massa pirr.

Hittills har jag jobbat idag. Lite senare ska jag iväg och fixa några ärenden och ikväll ska jag träna.

Puss så länge!


Blogga

Jag har alltid tyckt om att skriva, även om jag nästan aldrig har sagt det till någon eller gjort det så speciellt mycket så har jag alltid tyckt om det. Det är så skönt att bara få skriva av sig när man har en massa tankar i huvudet.

Att blogga tycker jag har blivit bättre och bättre efter varje dag. I början är det svårt att veta vad man ska skriva. Det släpper mer och mer efter varje dag som går. Det jag har skrivit innan har aldrig någon läst förut och det är ganska känsligt att låta andra läsa sina egna ord. Det är så personligt.

Jag har haft en bra dag i alla fall. Jag jobbade på förmiddagen, sedan träffade jag Ida på stan för lite shopping. Det var ett måste för på fredag är det tacokväll/utgång. Jag köpte bland annat en kjol. Bild kommer senare.

Jag, Rebecka och Karola(mina underbara systrar)tog ett par varv i spåret idag också. Det var riktigt sköt.

Pöss/Alle


Alla tjejers dröm

Vilken tjej skulle säga nej till någon av dessa skor? Absolut inte jag.
 
Christian Louboutin och Marc Jacobs Från Brownsfashion.com  Såå snygga så att man kan smälta! Vilket par skulle du välja?

 

Perfekt är tråkigt

En sak jag har tänkt på mer och mer är det här med digital bilder. Det är hur bra som helst, man kan bara radera en bild och ta en ny så fort någon inte blev bra. Då behöver man inte skämmas när man tar fram bilderna och tittar på dem. Det är ju jättebra eller? 

Det tycker faktiskt inte jag, då kommer de där roliga studerna när man sitter och skrattar åt gamla bilder försvinna. Charmen med bilder har på något sätt försvunnit.

Jag läste häromdagen i tidningen att man nu även kan retuschera skolfoton. Det är ju helt sjukt. Bilderna kommer att visa fel. Nej, den här perfektionen när det gäller bilder är inte något jag gillar. Därför raderar jag inga bilder från min digitalkamera!

Väskor från Wera

Tre veckor går jättesnabbt! Det känns helt overkligt att jag inte kommer vara hemma om tre veckor. Då sitter jag antagligen på planet till äventyret.

Idag har jag varit hos läkaren. Man måste ha ett hälsointyg när man ska åka som a pair. Efter besöket hos läkaren blev det lite shopping med Karola. Hon köpte en riktigt snygg(och billig) skinnjacka på H&M. Jag är ju lite av ett H&M-freak så jag gillar den verkligen.

Jag blev även lite kär i Wera-väskorna de säljer på Åhléns. Klassiskt snygga. Jag gillar verkligen den svarta lilla aftonväskan, hur snygg som helst.

Väska Wera
























RSS 2.0